KFIN75-5000

Ata de cusut din kevlar culoare natur K-tech 5000 m, finete 75, Amann

Sunati pentru termen de livrare.

Produs nou

481,00 lei

Ata de cusut din kevlar culoare natur K-tech 5000 m, finete 75, Amann 

Ață de cusut specială și para-aramidă pentru aplicațiile cu cerințe înalte privind protecția la tăiere, precum și la flacără și căldură.
  • temperatura de descompunere la aprox. 425 ° C 
  • rezistență termică permanentă până la aprox. 170° C
  • comportamentul de ardere testat conform DIN EN ISO 15025
Lungime: 5000 m 
Finete : 75 
 
Proprietăți ale firului Kevlar
Firul Kevlar este mai puternic, mai rezistent la căldură, mai puțin elastic și mai durabil decât majoritatea celorlalte tipuri de fire. Firul reprezintă, de obicei, o parte foarte mică din conținutul materialului. Acest lucru înseamnă că utilizarea firului Kevlar cu materiale care nu au proprietăți similare este o risipă și ar putea fi periculoasă.
Descompunere - Kevlarul începe să se descompună (se transformă în cenușă) la aproximativ 800F (426C). Poate rezista la temperaturi mult mai mari decât nailonul sau poliesterul.
Topire - Firul de Kevlar nu se topește. Acest lucru este important în cazul echipamentului ignifugat.
Întindere - Firul Kevlar se întinde cu aproximativ 2% înainte de a se rupe. De exemplu, o bucată de 100 de metri de Kevlar ar avea 102 metri lungime chiar înainte de a se rupe. 
Dacă coaseți țesături elastice cu Kevlar, cusăturile se vor încreți.
Acizi și baze - Firul Kevlar are o rezistență bună la acizi și baze diluate. Este degradat de acizii minerali puternici și, într-o măsură mai mică, de bazele minerale puternice. Acest lucru este important atunci când firul Kevlar este utilizat într-un laborator.
Înălbire și solvenți - Firul Kevlar nu trebuie înălbit. Acesta are o rezistență excelentă la solvenți. Acest lucru contează atunci când uneltele Kevlar sunt reutilizate.
Mucegai și îmbătrânire - Firul Kevlar are o rezistență excelentă la mucegai și îmbătrânire.
Rezistența la UV -Din cauza sensibilității fibrei de para-aramidă la lumina ultravioletă, vă recomandăm să depozitați firele în pungi negre de plastic.
Abraziune - Firul Kevlar are o bună rezistență la abraziune.
Culoarea firului Kevlar -Nimeni nu cumpără fir de filament Kevlar pentru culoarea sa. În mod normal, acesta se produce într-o culoare numită Natural (galben) și nu poate fi vopsit după ce este fabricat. De obicei, culoarea nu este o problemă deoarece, în majoritatea aplicațiilor, aceasta trece în plan secundar față de rezistența și rezistența la căldură. Pe piață există și Kevlar cu filament negru. 
Made in Germany.

30 alte produse din aceeași categorie: