Ata de cusut din kevlar, culoare natur - KEVFIRE 100 ml, Hicoman

Pe comanda

Produs nou

26,80 lei

Ata din kevlar, culoare natur - KEVFIRE  100 ml, Hicoman

Firul de Kevlar este o alegere excelentă pentru aplicații cu solicitări mari, inclusiv pentru cusături pe haine grele, haine de protectie, benzi transportoare, hamuri, saci, etc.
Este, de asemenea, utilizat pentru rezistenta la temperatură înaltă. (rezistă la temperaturi de până la 425ºC)
Proprietăți ale firului Kevlar
Firul Kevlar este mai puternic, mai rezistent la căldură, mai puțin elastic și mai durabil decât majoritatea celorlalte tipuri de fire. Firul reprezintă, de obicei, o parte foarte mică din conținutul materialului. Acest lucru înseamnă că utilizarea firului Kevlar cu materiale care nu au proprietăți similare este o risipă și ar putea fi periculoasă.
Descompunere - Kevlarul începe să se descompună (se transformă în cenușă) la aproximativ 800F (426C). Poate rezista la temperaturi mult mai mari decât nailonul sau poliesterul.
Topire - Firul de Kevlar nu se topește. Acest lucru este important în cazul echipamentului ignifugat.
Întindere - Firul Kevlar se întinde cu aproximativ 2% înainte de a se rupe. De exemplu, o bucată de 100 de metri de Kevlar ar avea 102 metri lungime chiar înainte de a se rupe. 
Dacă coaseți țesături elastice cu Kevlar, cusăturile se vor încreți.
Acizi și baze - Firul Kevlar are o rezistență bună la acizi și baze diluate. Este degradat de acizii minerali puternici și, într-o măsură mai mică, de bazele minerale puternice. Acest lucru este important atunci când firul Kevlar este utilizat într-un laborator.
Înălbire și solvenți - Firul Kevlar nu trebuie înălbit. Acesta are o rezistență excelentă la solvenți. Acest lucru contează atunci când uneltele Kevlar sunt reutilizate.
Mucegai și îmbătrânire - Firul Kevlar are o rezistență excelentă la mucegai și îmbătrânire.
Rezistența la UV - Razele UV vor decolora Kevlarul mai repede decât multe alte tipuri de fire, iar expunerea prelungită la lumina soarelui și la razele UV chiar și de la unele iluminări interioare puternice provoacă deteriorarea. Se recomandă să depozitați firul Kevlar într-un loc întunecat.
Abraziune - Firul Kevlar are o bună rezistență la abraziune.

Culoarea firului Kevlar
Nimeni nu cumpără fir de filament Kevlar pentru culoarea sa. În mod normal, acesta se produce într-o culoare numită Natural (galben) și nu poate fi vopsit după ce este fabricat. De obicei, culoarea nu este o problemă deoarece, în majoritatea aplicațiilor, aceasta trece în plan secundar față de rezistența și rezistența la căldură. Pe piață există și Kevlar cu filament negru. Îl vindem atunci când este disponibil, dar nu avem o sursă constantă pentru acesta.

Made in Spain.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: