Set scule pielarie 40

Produs nou

3 558,82 lei

-13%

3 096,17 lei

Preț redus!

Ne-am gandit sa concepem pentru dvs truse de scule de pielarie gata de utilizare pentru a va oferi posibilitati si varietate in acest domeniu atat de indragit. 
Ne-am dorit sa fie si de calitate reperele din acestea, astfel ca am selectat produse de la Tandy Leather, CS. Osborne si altii. 

Calitatea acestor repere va asigura ca utilizandu-le corect vor dura o viata intreaga.

Le-am adaugat ceva repere de la o trusa la alta pentru a va oferi si varietate si pentru a le mula pe nevoile dvs.

NOTA: Imaginile sunt cu titlu informativ, fiind greu de facut un colaj cu atatea repere care sa fie si concludent. 

Pentru vizionarea caracteristicilor produselor si  a preturilor acestora va rugam accesati link-urile din lista de mai jos. 

Puteti selecta pana la 4 alte repere pentru aceasta trusa cu care doriti sa inlocuiti repere din aceasta trusa. Aveti astfel si un nivel de flexibilitate in alegerea trusei potrivite dvs.

  • NOTA: Imaginile sunt cu titlu informativ, fiind greu de facut un colaj cu atatea repere care sa fie si concludent. Pentru vizionarea caracteristicilor produselor si  a preturilor acestora va rugam accesati link-urile din lista de mai jos. Puteti selecta pana la 4 alte repere pentru aceasta trusa cu care doriti sa inlocuiti repere din aceasta trusa. Aveti astfel si un nivel de flexibilitate in alegerea trusei potrivite dvs.
  • Reviews (0)
  • 30 alte produse din aceeași categorie: