Vopsea piele pe baza de apa, 125ml - Giardini Italia

In stoc!

Produs nou

54,09 lei

Noua vopsea Giardini MAXCRAFT este ultima realizare a grupului italian si reprezinta un salt calitativ urias in domeniul vopselurilor pentru piele naturala.
A fost produsa in mod special pentru vopsirea pielii tabacita cu crom sau vegetal si chiar si pentru piele deja vopsita sau finisata. 

Este foarte usor de aplicat uniform pe piele, chiar si dupa aplicari repetate cu o carpa moale, pamatuf de lana, burete si odata aplicata se usuca in 5-10 minute depinzand de mediu.

Vopseaua Giardini MAXCRAFT este pe baza de apa, non toxica si deci ecologica. Vaporii nu sunt puternic mirositori.

Este disponibila in 30 de culori standard dar care se pot mixa intre ele pentru obtinerea altora.

Contine rasini selectate speciale care sunt necesare vopsirii pielii.

Este densa, cremoasa astfel ca este diferita de vopselurile traditionale. Se aplica manual cu o carpa, pamatuf de lana sau burete.

Ofera pana si incepatorilor in lucrul cu pielea oportunitatea obtinerii unor rezultate foarte bune fara a strica pielea tabacita vegetal sau cu crom si chiar si pe pielea deja finsata sau vopsita. 

Odata aplicata, se usuca foarte repede (5 - 10 min) si dupa un prim strat se poate revopsi, spala, lacui in diferite feluri in functie de ce fel de finisaj se doreste.

Rasinile din componenta acestei vopsele MAXCRAFT garanteaza fixarea in substratul pielii insa mentinand caracteristicile initiale ale pielii si moliciunea sau elasticitatea acesteia neschimbate si fara riscul de a se crapa pielea.

Cerurile prezente si ele in aceasta vopsea fac ca aceasta sa fie pretabila finisarii cu o carpa moale sau cu o perie pentru obtinerea unui luciu.

Prin vopsirea cu acest produs veti obtine o uniformite a culorii si veti putea ascunde micile imperfectiuni ale pielii.

Produsul este fabricat in Italia din ingrediente de calitate superioara pentru rezistenta marita si la mediu, uzura si raze UV.     

Timp uscare: 5-10 min la 25 grade Celsius. 

Temperatura depozitare: 5-30 grade Celsius. 

Timp depozitare: 24 luni sigilata, 6 luni de la deschiderea recipientului. 

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

19 alte produse din aceeași categorie: