Set scule pielarie 50

In stoc!

Produs nou

Set scule pielarie 50

5 359,18 lei

-15%

4 555,30 lei

Preț redus!

Ne-am gandit sa concepem pentru dvs truse de scule de pielarie gata de utilizare pentru a va oferi posibilitati si varietate in acest domeniu atat de indragit. 
Ne-am dorit sa fie si de calitate reperele din acestea, astfel ca am selectat produse de la Tandy Leather, CS. Osborne si altii. 

Calitatea acestor repere va asigura ca utilizandu-le corect vor dura o viata intreaga.

Le-am adaugat ceva repere de la o trusa la alta pentru a va oferi si varietate si pentru a le mula pe nevoile dvs.

NOTA: Imaginile sunt cu titlu informativ, fiind greu de facut un colaj cu atatea repere care sa fie si concludent. 

Pentru vizionarea caracteristicilor produselor si  a preturilor acestora va rugam accesati link-urile din lista de mai jos. 

Puteti selecta pana la 5 alte repere pentru aceasta trusa cu care doriti sa inlocuiti repere din aceasta trusa. Aveti astfel si un nivel de flexibilitate in alegerea trusei potrivite dvs.

  • NOTA: Imaginile sunt cu titlu informativ, fiind greu de facut un colaj cu atatea repere care sa fie si concludent. Pentru vizionarea caracteristicilor produselor si  a preturilor acestora va rugam accesati link-urile din lista de mai jos. Puteti selecta pana la 5 alte repere pentru aceasta trusa cu care doriti sa inlocuiti repere din aceasta trusa. Aveti astfel si un nivel de flexibilitate in alegerea trusei potrivite dvs.

30 alte produse din aceeași categorie: